Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών επιλέγοντας κάποιο άλλο προϊόν ή ζητώντας την επιστροφή των χρημάτων σας. Και στις δύο περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για να γίνει αποδεκτό το αίτημα επιστροφής ή αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

  • Να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλέφωνο +30 22710 61049 ή στο mail info@tanainishome.gr, προκειμένου να αναφερθεί το αίτημα σας και να εγκριθεί η επιστροφή του προϊόντος.
  • Tο προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις).
  • Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μόνο με την εταιρεία ACS Courier ενώ η συσκευασία της αποστολής του προϊόντος που επιστρέφεται πρέπει να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής η εταιρεία Ταναΐνης Αριστόδημος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη. 

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν γίνονται αποδεκτές . Αλλαγή των ήδη αλλαχθέντων προϊόντων δεν επιτρέπεται.

Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εκτελεστεί εσφαλμένα από εμάς, όπως αποστολή ελαττωματικού προϊόντος ή κατεστραμμένης συσκευασίας ή διαφορετικού προϊόντος από αυτού της παραγγελίας σας, τότε δικαιούστε την επισκευή ή την αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς δική σας επιβάρυνση.

Τέλος, σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, αφού πρώτα αφαιρεθούν από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας τα έξοδα αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας σας.

Καλάθι αγορών